No crafts today since we had our belated Candle Light Dinner. It wasn't really a dinner, we had it at lunchtime, but by boyfriend liked it anyway.
So hat unser Tisch ausgesehen. ( die Kerzen waren während dem Essen natürlich an)
This was our table.
Die VORSPEISE: Süßsauer marinierter Lachs auf Wurzeljulienne
This was our starter: sweet and sour marinaded salmon with julienne
Der HAUPTGANG: Mit Edelpilz gratiniertes Schweinefilet mit geschmortem Chicorée.
The main dish: gratinated filet of pork wiht stewed chicory.
The main dish: gratinated filet of pork wiht stewed chicory.
Unser Dessert: Krokant Halbgeforenes mit Fruchtspiegel
Last but not least our desert: ( I am not sure if I translated it the correct way, but here it goes) half frozen brittle with raspberry cream
Last but not least our desert: ( I am not sure if I translated it the correct way, but here it goes) half frozen brittle with raspberry cream
So, nun wünsche ich euch noch einen schönen Sonntag Abend. Ich hoffe das ich euch bald wieder ein paar kreative Sachen zeigen kann.
I wish you a wonderful sunday evening and hope to show you some creative stuff, soon.
1 Kommentar:
Diana, looks like you had a lovely, belated lunch. The dessert looks to die for!
Kommentar veröffentlichen